Blog Design

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kiukuttelupäivä

Olen koko kevään tuskaillut miltei päivittäin sitä etten ole ehtinyt kirjoittaa kuin yhden merkinnän blogiimme. Voin vain todeta että työmääräni on tällä hetkellä karannut käsistä ja stressi hipoo taivaita! Sateiset päivät eivät ole auttaneet yhtään mielialaa kun vain päädyn vilkaisemaan nurkkaan jossa odottavat koulutehtävät; tällä hetkellä pitäisi saada neulottua valmiiksi iso matto, tehdä pohjapiirrustuksia toiselle kurssille ja väkertää vielä jossain vaiheessa sisustustaulu.

En ole pitkään aikaan ehtinyt tehdä omia juttujani ja se jo yksistään kiristää pinnaani. Aaargh! Jos joku osaa nyt tarjota hyviä neuvoja kuinka saan aikaa molemmille otan ne ilomielin vastaan.

Ehkäpä alan suosiolla kirjoittaa töistäni tänne kun mitään muuta ei näemmä mielessä enää pyöri. :'D Eli valmistautukaa pöllö-aiheiseen sisustustauluun ja räikeään mattoon!

 Loppuun kuitenkin laitan itseäni ja muita piristämään kuvia upeasta daaliasta jonka ostin loman alussa. :) Toivottavasti edes osa saa viettää loman ilman mitään paineita ja sterssiä! Aurinkoisia päiviä odotellessa fiilistelen vielä muistelemalla tämän kesän reissua joka tuli tehtyä Kuopioon ja Helsinkiin rakkaiden ystävien luokse. Kunpa olisin älynnyt ottaa kameran mukaan niin olisi saanut pari loistavaa kuvaa näpsäistyä! :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti