Blog Design

tiistai 10. toukokuuta 2011

Pieni elämä ja kesän värejä

Oletteko huomanneet, että kesä on saapunut? Minäpä olen! :) Ihanaa käyttää hameita, toppeja ja muita ihania kesävaatteita.

Aurinko auttoi Achikoakin viimein kasvamaan! Katsokaa miten pieni ja suloinen ja karvainen se on. :) Se näyttää tuossa kuvassa niin isolta, mutta oikeasti pikkuisella on pituutta vain pari senttiä.


Laitoin pitkästä aikaa kynsiäkin ja päätin kokeilla H&M:ltä ostamaani oranssia lakkaa, joka maksoi vain 0.95€! Ja koska ne olisivat jääneet muuten vähän tylsiksi niin tein niihin vähän koristeita kultaisella linerilla.



Kavereillekin pitää välillä tehdä kynsiä ja kaverini pyysi minua tekemään hänelle Marianne-kynnet. Ja minähän tein. :)


Päätin kerrankin syödä jotain terveellistäkin ja Pirkan ruokalehden innoittamana tein itselleni tälläisen herkkuannoksen! Siinä on banaani, kiivi, mysliä ja jogurttia. Naminam.


Ja vielä lopuksi minun on pakko näyttää teille uudet kenkäni! Ne ovat niin söpöt. Löysin ne Dinskon alehyllystyä ja nämä maksoivatkin vain 12€! Kivaa saada uudet kesäkengät.


On se kumma, että aina kun vuodenaika vaihtuu niin ostoslistaan kerääntyy iso pino kaikkea ostettavaa. Halusin vielä mekkoja, hameita, kaprit, kenkiä....


Onko muilla sama ihanan rasittava ongelma?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti