Blog Design

tiistai 3. toukokuuta 2011

Syytä juhlaan

Vanhenin tänään taas yhdellä vuodella, mutta ei tunnu missään! Oikeastaan olo on lähes sama kuin esim. 18-vuotiaanakin. Tulenkohan tästä enää sen kummemmin muuttumaan muuten kuin fyysisesti? Ehkäpä en kasva koskaan kokonaan aikuiseksi.

Tämän "suuren" juhlan kunniaksi päätin kuitenkin tehdä itselleni uudet kynnet. En ollut vielä testaillut uutta punaista lakkaani, joten päätin sivellä sitä kynsilleni. Ja voi miten ihana väri ja vain yhdellä kerroksella! Mutta koska pakkohan niihin oli jotain ideaakin saada, töpöttelin niihin pieniä valkoisia pilkkuja. Niinpä niistä tuli mansikka-kärpässieni-polkakynnet. :) Lakat, joita en taas muistanut kuvata: Lumene Quick & Chic sävyä Palava sydän sekä ihan tavallinen valkoinen lakka + aluslakka ja Insta-Dri.



Koska synttäreillä pitää olla jotain tarjottavaa päätin tehdä tuplasuklaa-banaanimuffineita ja jopa koristelin ne! Niistä tuli oikein sieviä ja herkullisia. Nami. Ja koska tein näitä hieman liikaa, olisi niistä riittänyt pienelle armeijalle. Hupsis.



Ja lisäksi pienenä ekstrana päätin näyttää teille korun, jonka tein tässä pari päivää sitten itselleni. Ainakin itse pidän siitä kovasti. :)


Lennokasta kevättä kaikille! :)

2 kommenttia:

Tiikeriankka kirjoitti...

Noi kynnet on niiiin ihanat! Täytyy ehkä illalla tehdä oma versio niistä ;) Jos sua ei haittaa, niin linkittäisin mielelläni tän sun postauksen sitten omaan postaukseeni, kun näistä sun kynsistä sain inspiraationi :)

Karoliina kirjoitti...

Kiitos! :)
Juu kokeile ihmeessä ja linkittääkin saa :)

Lähetä kommentti