Blog Design

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pilkkutauti jatkuu

Innostuin tänään laittamaan kynsiä väsymyksestä huolimatta. Laiskotti kuitenkin niin paljon, etten jaksanut edes ajatella Konadejen käyttämistä. Olen vielä niin huono käyttämään niitä, että niillä leimailu on vielä sellaista räpeltämistä. Pitäisi joskus ajan kanssa opiskella, miten niillä pääsee parhaaseen lopputulokseen.

Minulla ei ole varsinaista dotting toolia ja olen ennen käyttänyt noiden pilkkujen tekoon ihan vain tulitikkua. Löysin kuitenkin lähes kaljun siveltimen ja julmasti leikkasin siltä pois viimeisetkin haivenet ja tadaa - hieman inspiroitu dotting tool oli valmis ja pitihän sitä hieman testailla. :)



Löysin lakkakätköistäni lakan, jossa oli hieman hologrammimainen efekti. En muistaakseni ollut edes käyttänyt kyseistä lakkaa aiemmin ja päätin käyttää sitä. Mutta koska yksiväriset kynnet ovat tylsät, väritin tipit kirkkaan pinkeiksi ja otin hienon "dotting toolini" ja tein valkoisella pilkkuja tipin tyveen ja peukalon, keskisormen ja pikkurillin juureen.

Unohdin ottaa lakoista kuvat mutta käytin noiden peruslakkojen lisäksi: Miss Selenen sävyä 149 ja Luminellen Berlingotia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti