Blog Design

torstai 14. huhtikuuta 2011

Konad-leikkejä

Minulle siunautui tänään "vapaa-aikaa" ja koska posti oli tuonut taas kivan paketin, niin en vain voinut olla leikkimättä lakoilla ja Konadeilla. Sain viime viikolla eBay:sta tilaamani kynsilakankorjauskynän, stamperin, scraperin ja m77-laatan, mutta en ehtinyt niillä juuri leikkimään (vähän kokeilin vain Jaanan kynsiin). Tänään posti toi Konadin valkoisen lakan ja m55-laatan, enkä malttanut enää olla kokeilematta niiden käyttöä.


 Kuvasin nyt nämä välineeni. Stamper on vähän suttuinen. Pitänee muistaa puhdistaa se kunnolla.


 M55-laatta: Ihania hedelmiä! Näillä saa tehtyä kivoja kesäkynsiä. :)


 M77-laatta: Valitsin tämän ensimmäiseksi laatakseni, koska siinä oli edes hieman erilaisia kuvioita. Ja ne on kaikki niin nättejä! :) Rusetti oli ehdottomasti saatava.

No, tänään sitten levitin lehtiä pitkin lattiaa ja aloin harjoittelemaan näiden leimaisimien käyttöä. Tutoriaaleissa se näytti niin helpolta, mutta hitsi miten hankalaa se oli! Ei meinannut onnistua millään... Kaipa harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa, mutta minä olen vain niin malttamaton.
Tämän kokeilun aikana ilmeni seuraavia ongelmia: lakka kuivui laattaan, scraper ei pyyhkinyt tasaisesti ja välillä kuvio levisi. Lienevät kaikki yleisiä aloittelijoiden ongelmia?


Ovathan ne suttuiset ja vähän epätäydelliset, mutta ihan kivat kai silti. :) Joitain pilalle menneitä kohtia yritin korjailla hopeisella kynsikynällä, mutta se taisi tehdä niistä vain rumemmat. Muistetaanpa tuokin sitten ensi kerralla. Toisesta peukusta ei ole kuvaa, mutta siinä on sama kuvio kuin ensimmäisen kuvan ylimmässä kynnessä..

Ja lopuksi jotain, joka piristi ainakin minun päivääni.


Pieniä chinglishin kielikukkasia kenties? :) Ja se on kirjoitettu Comic Sans:illa! D: Arh.. Another Comic Sans criminal... (tämän vitsin taitavat ymmärtää vain graafiset suunnittelijat, mutta no..)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti