Blog Design

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Houkutuskutsut

Kävin tänään Avon-kutsuilla ja se on aina yhtä kauhistuttavan riemastuttava kokemus. Pöytä täynnä erilaista kosmetiikkaa, koruja ja muita ihania asioita ja tekisi mieli vain tilata niistä jokainen, mutta pieni ääni kuiskailee, että sinähän olet shoppailukiellossa. Onneksi noilla kutsuilla ei tule käytyä ihan liian usein, sillä niiltä tilaa joka kerta jotain, vaikka kuinka yrittäisi estää itseään. Tällä kertaa onneksi rajoitin tilailuni kahteen tuotteeseen (shampooseen ja karvanpoistoaineeseen) ja niitä tarvitsin oikeasti.

Minulla tuntuu noilla kutsuilla olevan hyvä arpaonni ja tälläkin kertaa voitin jotain! Sain Avonin tuotepaketin joka sisälsi:




- Planet spa:n White tea radiance moisturiser - kasvoille tarkoitettu kosteusvoide, joka tuoksuu raikkaalle ja tuntui hyvältä iholla. Lisäksi siinä on suojakerroin!
- Skin so soft:in Soft & Sensual replenishing hand cream - Tuoksuu hieman omituiselle, mutta ainakin se tuntuu kosteuttavalle.
- Ultra Color Rich Moisture Seduction - huulipuna. Tuoksuu hyvältä ja tuntuu kosteuttavalta. Ihan kuin olisi laittanut huulirasvaa. Sävy on Rose ribbons.
- Ideal Shade light makeup - kevyt meikkivoide sävyä Creamy natural. Tuntuu iholla kevyeltä ja levittyy helposti.

Nuo ovat tietty vain ensivaikutelmia näistä tuotteista. :) Pitää testailla näitä enemmän ajan kanssa.

Testailin hieman tuota uutta huulipunaakin. Ihan kiva sävy ja se tuntuu oikeasti hyvältä huulilla. En tosin tiedä, miten pitkään se kestää.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti