Blog Design

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäistä ja kevättä

Että jaksaisin hehkuttaa tätä ihanaa kevättä vaikka kuinka kauan! Eilen kävelin kymmenen aikaa kaverini luota takaisin kämpille ja voi että, miten ihanalta keväinen yöilma tuoksuu! Mieleen nousi muistoja kaukaa etelästä, jossa yöilma tuoksui melkein samalta. Ja oli niin lämmin ja ah...

Olin nyt pääsiäislomalla käymässä kotikorvessaki. Sieltäkin oli lumet kadonneet. Ja en ollut syönyt vielä koko pääsiäisenä ainuttakaan pääsiäismunaa ja kun saavuin kotiin löysin tämän yöpöydältäni.


Iloisena yllätyksenä tuon munan suklaa on oikeasti hyvääkin! Ylllätys oli vähän outo muovinen lelu, mutta eipä siinä mitään.

Ja koska minulla on leipomiskausi meneillään, päätin myös leipoa jotain pääsiäisen kunniaksi.


Eikö siitä tullut kaunis? :) Ja se maistuikin tosi hyvältä. Itse kutsuin sitä  Naantalin auringoksi tai Aurinkoiseksi pääsiäispiirakaksi. : D Pohja oli aika peruspiirakkapohja ja päälle laitoin vaniljarahkaa ja persikan puolikkaita (en taaskaan tainnut seurata mitään ohjetta).

Olen aina pitänyt kasveista ja niiden kasvattamisesta ja ostin itselleni tälläisen kasvata-se-itse-kukan. Paketissa tuli mukana purkki, multaa ja kaksi vähän rotankakan näköistä pökälettä, joista noiden kukkien pitäisi kasvaa. Ja koska olen niin hupsu, että jokaisella kasvillani on nimi (eihän minulla ole muitakaan lemmikkejä), nimesin tämän pienokaisen Achikoksi. :) Saa tosin nähdä itääkö se koskaan. Onneksi etiketissä oli vinkki, miten purkkia voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, jos tuon kasvin onnistuu tappamaan. : D Ilmeisesti tämä achimenes on torpankukka tai mustamerenruusu.







Onkohan tämä pakkaus tarkoitettu meille opiskelijoille, kun ohjeissakin puhutaan asunnosta? :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti