Blog Design

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Peruskynnet ja -keskiviikko

Kiireet jatkuvat edelleen, eikä niille ihan heti näy loppua. Jospa pääsiäisenä saisi vähän edes huilattua, vaikka tekemistä kyllä riittäisi. Koulu on viime aikoina ollut yhtä tuskaa, sillä etenemme kaikessa niin hitaasti, että minä ehdin tuskastua moneen kertaan. Onko se häpee olla nopee? Välillä ainakin tuntuu siltä.

No mutta mutta... Mitäpä sitä muuta kuuluisi. No ainakin lätkän MM-kisat alkaa kohta! :) Saa nähdä pärjääkö Suomi tällä kertaa.

Ja on niin ihanaa kun on kevät! On huomattavasti mukavampaa lähteä liikkeelle aamulla kun aurinko paistaa, linnut laulaa ja on lämmintä. :) Valitettavasti keväthenki ei tunnu siirtyvän kaupoissa oleviin vaatteisiin, sillä väritarjonta on vieläkin niin pliisua ja tylsää! Eipähän tule ostettua uusia vaatteita, mikä on varmaankin vain hyvä asia.

Onkohan se kevään ansiota, että minuun on iskenyt jonkin sortin leipomiskärpänenkin? Tässä ihan hiljattain olen tehnyt suklaavaahtokarkki- ja valkosuklaamuffinsseja. Naminam.

Eilen oli ihan pakko lakata kynnet uudestaan, sillä edelliset lakat olivat karisseet jo hyvin pahasti. Minulla ei ollut aikaa ruveta tekemään kuvioita tai mitään, mutta halusin kynsistä keväiset.

Lakkoina oli: Rimmel I love Fruities lasting finish Apricot Punch ja Luminellen Aurore Givré.

Pari kynttä on valitettavasti päässyt katkeamaan, mutta onneksi ne kasvavat takaisin! :) Itse en pidä minkäänlaisista tekokynsistä, joten en ole edes yrittänyt opetella kynsien korjaamista tipeillä tai muilla. Lisäksi nimettömässä näkyy sota-arpi, jonka sain hiljattain joltain niinkin oudolta asialta kuin jääkaapiltani. Se hurisee todella kovaa ja sitten vielä kehtaa raapiakin! Typerä masiina.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti