Blog Design

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kolme kahden hinnalla

Joo, sorruin taas ostamaan jotain kivaa... Puolustuksekseni haluaisin sanoa, että Anttilassa oli Kauneuspäivät, joten siellä oli paljon erilaisia houkutuksia taas tarjolla! Monista merkeistä oli kolme kahden hinnalla-tarjous, joten säästin sentään vähän. Olisin voinut ostaa tuon kolmen tuotteen setin varmasti kaikilta merkeiltä, mutta tällä kertaa sorruin Rimmeliin. Olen jo jonkun aikaa tarvinnut jonkin kynsiä vahvistavan lakan ja oikeastaan siitä se ajatus sitten lähti, mutta tuon lakan lisäksi sorruin ostamaan myös silmämeikkikynän ja toisen kynsilakan. Mutta kun ne tuoksulakat ovat houkutelleen jo niin pitkään! : D

Mutta saaliini oli:


Stronger try harder kynsiä vahvistava lakka ja ihana I love Fruities lasting finish-tuoksulakka sävy (ja tuoksu) Apricot Punch :)


Ja koska muutkin kauneustuotteet on kivoja, ostin kolmantena tuotteena Exaggerate waterproof eye definerin sävyä Aqua Sparkle. Mikä ihana väri ja siinä on vielä glitteriäkin! :) Ja toisessa päässä on häivytin, jossa on myös pienen pieni teroitin.

Lisäksi kävin tänää myös kampaajalla vähän päivittämässä päätä. Voi minua tuhlaaja tyttöä. Tätä menoa shoppailen itseni tärviölle :D Pitäisi todellakin vedota kansanedustajiin, että naisille pitää saada oma kauneustukiraha! :)

2 kommenttia:

Tiikeriankka kirjoitti...

Se kansanedustaja, joka alkaa ajamaan asiaa naisten kauneustukirahasta saa mun äänen! :D

Karoliina kirjoitti...

No todellakin saisi! :) Pitää varmaa perustaa oma puolue ja lähteä itse tätä asiaa ajamaan.

Lähetä kommentti