Blog Design

torstai 31. maaliskuuta 2011

Kavereille kanssa

Kynsikauteni jatkuu edelleen! Omat kynteni olivat jo lakatut, enkä raaskinut niitä laittaa uusiksi, joten kaverini joutuivat "uhreikseni". Onneksi he suostuivat siihen vapaaehtoisesti! :) Oli hauskaa välillä laittaa jonkun muunkin kynsiä. Ainakin se oli helpompaa kun ei tarvinnut puolia kynsistä tehdä kirjaimellisesti vasemmalla kädellä.

Toisissa kynsissä jatkoin tätä "hemppislinjaa". Itse asiassa näihin sain idean tästä tutoriaalista, joka on saman tekijän käsialaa kuin se edellinenkin. Niistä tuli söpöt, mutta jotenkin hieman vauvamaiset.




Käytetyt lakat: Oriflamen French manicure sävy Soft Peach, Couleursin Rose émotion (tästä on tainnut tulla yksi suosikeista), Classicsin valkoinen lakka ja Sally Hansenin Insta-dri.

Toiset kynnet olivat hieman räväkämmät tapaukset. Polka dotsit ovat aina kivoja, joten niitä löytyy näistäkin.


Lakat, joita käytin: MaxFactorin Diamond hard 3 in 1 sävyä Disco pink (näyttää kuvassa vaaleammalta kuin on), Classicsin valkoinen lakka sekä Sally Hansenin Insta-dri.

Pääsin myös kokeilemaan tuota Insta-dri:ta ensimmäistä kertaa ja sehän toimii! :) Taitaa se sittenkin olla melko kalliin hintansa arvoinen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti