Blog Design

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Ja mitähän tuli taas tilattua...

No niin, nyt pääsen miekin ääneen ennen kuin Karo valtaa blogin. : D Tarkoituksena olisi hieman kertoa ensivaikutelmia e.l.f cosmetics-tuotteista jotka tässä tilasin äskettäin.
http://www.eyeslipsface.co.uk/ Olen tilannut  nyt muutaman kerran tuolta ja joka kerta tilaukseni ovat saapuneet ajallaan ja suhteellisen nopeasti. :) Maksamisen hoidan Paypalia käyttäen, joten tuotteiden tilaaminen on super-helppoa!

                                              Tämmöinen paketti siis saapui minulle eilen.

Näistä olen lukenut hyviä arvosteluita ja nyt lopulta päätin itsekin tilata ja testata. Toisessa päässä on siis itse väri ja toisessa päälle laitettava kiilto. Sävyt Fashionista ja Heartbreaker.



Tämä sävytetty päivävoide (sävy Nude) on yksi sivun uusista tuotteista. Kesäisin itse käytän usein mieluummin sävytettyä päivävoidetta kuin ihan kunnon meikkivoidetta. Ja tämä kyseinen sävy sopiikin paremmin kesäisen päivettyneelle iholle kuin minun tämän hetkiselle talvenharmaalle naamalleni. Vaikka sivuilla sävy näytti varsin vaalealle, oikeasti se on hieman tummempi ja keltaisempi kuin odotin.
Iso plussa kuitenkin suojakertoimesta! :D

Tätä silmämeikin pohjustusvoidetta halusin kokeilla nyt kun oma Urban Decay Primer Potion vetelee viimeisiään. Tänään tätä olen testannut ja vielä ainakin vaikuttaa toimivan; luomiväri ei karkaile mihinkään ja muutenkin silmämeikki on yhä siisti. :)


Aiemmat kokemukseni näistä silmienrajaustusseista rajoittuvat Eyekon silmämeikkitussiin, joka ikävä kyllä kuivahti aika nopeasti. Ensi testauksen jälkeen tuote vaikuttaa erittäin lupaavalta, on pysynyt koko päivän luomella ja oli erittäin helppo käyttää. Muistutus niille jotka eivät ole aikaisemmin tämmöisten tussien kanssa olleet tekemisissä; muistakaa säilyttää kärki alaspäin, jotta tussi ei pääse niin sanotusti kuivumaan!


E.l.f.-ripsientaivuttimista olen kuullut paljon hyvää, joten nyt viimeinkin kun omat vanhat "ripsirautani" menivät rikki päätin tilata nämä. Vaikuttavat ainakin hyviltä näin alkuun; mukavan jämäkät, taivuttivat ripseni todella helposti ja hyvin. Ei siis mitään valittelemista, olen erittäin tyytyväinen! :)



E.l.f-sivustoa voin suositella lämpimästi ainakin näin omien kokemusteni perusteella. Tuotteet ovat halpoja ja tilaaminen helppoa. Tälle paketille tuli hintaa postikuluineen vajaa 20 euroa joten tämä opiskelija on hyvin iloinen. :D





0 kommenttia:

Lähetä kommentti