Blog Design

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Glitteriä ja söpöilyä

En ehtinyt eilen kirjoittamaan, joten kerrotaanpas nyt hieman siitä. Kävin eilen hieman kaupungilla kaverini kanssa ja tietysti sieltä jotain pientä tarttui mukaan. Tuli nimittäin taas tehtyä pieniä löytöjä :)

Ensimmäisenä mukaani tarttui kaksi kynsilakkaa. Ja arvatkaapas mistä tämän ihanuuden löytyivät. Kirpputorilta! Ne eivät silti ole käytettyjä, sillä Charlotte's Second Hand Shop:iin oli ilmestynyt kokonainen hylly meikkejä, koruja, kynsijuttuja jne.! Voitteko kuvitella, että minun pitää ruveta käymään meikkiostoksilla kirpputorilla! : D Siellä nimittäin oli monenlaisia herkkupaloja, jotka haluaisin. Silti tällä kertaa tyydyin vain kahteen Yes Love:n kynsilakkaan ja nekin maksoivat vain euron kappaleelta! Mutta näistä lakoista lisää joskus myöhemmin....


Ja seuraavaksi niihin "turhempiin ostoksiin". Menimme käymään huvin vuoksi lelukaupassa ja tietysti löysin sieltäkin jotain kivaa... Nimittäin nämä kaksi söpöläistä! Olen aivan muumifani ja olen itse asiassa hypistellyt näitä pehmoleluja jo useamman kerran. Kun huomasin, että nämä maksoivat vain kaksi euroa kappaleelta, minun oli ihan pakko ostaa ne. Samaan sarjaan olisi kuulunut myös apinapehmo, mutta päätin, että nämä kaksi riittävät :)


Niitä on vain pakko rakastaa!

Eilen tuli taas leikittyä myös kynsilakoilla. Tein tällaiset polka dot-kynnet. En saanut niistä millään hyvää kuvaa, mutta kaipa tuostakin näkee. Tosin mielestäni ne näyttävät livenä paremmilta :)


Käytetyt lakat:


Nivean Flex & strong with bamboo:n sävy Pearly White sekä Couleursin Rose émotion.

Mitähän kivaa sitä seuraavaksi keksisi :)

Ja sitten parin arvonnan mainostusta, joihin osallistuin :)
Vieraile sinäkin: http://shiny-nailart.blogspot.com/

 Osoite sinne: http://www.polish-em.net/

0 kommenttia:

Lähetä kommentti