Blog Design

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Shoppailun iloa

Eilen oli lauantai ja se tarkoitti SHOPPAILUA! :) Kaiken lisäksi Sokkarilla oli 3+1 päivää (mikä on hyvin hämäävä nimi, sillä nuohan jatkuivat myös tänään sunnuntaina) ja Anttilassa on keskusvaraston tyhjennys. Noiden kahden lisäksi tuli kyllä kierrettyä melkein jokainen tämän kaupungin putiikeista. Mutta yllättävän halvalla päästiin! Ehkä siksi, että loppujen lopuksi vain Seppälästä ja Sokokselta tarttui jotain mukaan. Ja esitelläänpä sotasaalis!

Seppälässä olisi ollut vaikka mitä ostettavaa, mutta pienen budjetin takia piti hieman karsia...

Tätä ihanaa lakkaa katselin jo viikolla, mutta en vielä silloin sitä ostanut. Nyt sitten sorruin :) Vaikka eipä se maksanutkaan kuin 2.95€.


Ja pitihän sitä päästä heti leikkimään uudella lelulla... Lakka oli yllättävän läpikuultavaa ja näissä kynsissä sitä onkin kaksi kerrosta. Kolmaskaan ei olisi ollut liikaa, mutta laiskuus iski. Liilasta lakasta en muistanut ottaa kuvaa, mutta se oli L'oréalin Jet-set sävy 225.


Seuraavaksi mukaan tarttui tämä paketti. Se maksoi vain 3.95€ ja sisälsi kolme lakkaa ja teippejä. Ja kun testailimme noita lakkoja ne olivat kaiken lisäksi hyviä :)



Ja sitten uusi rakkauteni: Eyekon huulikiilto! Eipä ole ennen tullut vastaan huulikiiltoa, josta lähtisi näin paljon väriä! Lisäksi se tuoksuu hyvältä eikä tahmaa huulia. Hintaakin oli vain vaivaiset 3.95€!

Tämän sävyn nimi on Soho.


Ja miltä se näyttää huulilla? Ensin vertailun vuoksi kuva kiillottomista huulista.


 Ja sitten Eyekon kanssa....


Ja mitä Sokokselta tarttuikaan mukaan. Satuimme paikalle sopivasti juuri Shokkivartin aikoihin kun tarjolla oli sekalaisia meikkejä vain 1€/kpl! Siispä ryntäsin tappelemaan muiden naisten kanssa ja sain kuin sainkin saaliikseni jotain!

Ensimmäisenä nappasin itselleni Goshin Shine lip balmin sävyä Perfect Plum.



Ja sitten kultaisen Goshin Extreme art eye linerin.


Ja sitten vielä Lumenen Quick & Chic-kynsilakan, jonka sävyn nimi on Yölintu.


Itse olen hyvin tyytyväinen näihin löytöihini. :)

Ja lisäksi tein tässä Paypal-tilin ja uppouduin eBayn ihmeelliseen maailmaan. Ja arvatkaa mitä tilasin! Konadin stamperin, scraperin ja m77-laatan! Ja vielä näiden lisäksi kynsilakan korjauskynän (en keksi sille hyvää suomen kielistä nimeä).

Ja taas arvontoja! :)
http://celdeconail.blogspot.com/
 http://www.gildednails.co/2011/02/mega-500-follower-giveaway.html

 http://polishthis.blogspot.com/

0 kommenttia:

Lähetä kommentti