Blog Design

tiistai 16. elokuuta 2011

Henkilökohtainen henkivartijani

Koulua on ollut vasta muutama päivä ja olen jo ihan väsy. Minua ei ole suunniteltu heräämään näin aikaisin aamulla... Yhtä kidutusta aina kun herätyskello alkaa kilkattamaan seitsemältä. Juujuu tähän joku voisi sanoa, että vasta seitsemältä, mutta minusta ei ole kivaa herätä ennen yhdeksää (tai mieluummin kymmentä).


Nyt on ihan pakko esitellä tämä pikkuinen. Se on minun uusi henkilökohtainen henkivartijani, se pelastava prinssi ja suojeleva ritari. Ai että mikäkö? Tämä pikkuinen (jolle pitäisi keksiä nimi) on kaltaisilleni heikkohermoisille ja vainoharhaisille ihmisille suunnattu ryöstö/hyökkäyshälytin. Ja miten se toimii? Jos joku sattuu käymään kimppuun nii vetäistään tuosta ketjusta ja laite aloittaa sellaisen huudon, että roiston tärykalvot huutavat armoa. Kätevää eikö? : D Vielä hauskempi olisi ollut se tarjolla ollut suihke, joka "lamauttaa ja merkitsee hyökkääjän". Ilmeisesti se ärsytti silmiä ja värjäsi kohteensa punaiseksi. Huvittava oli myös nukutuskaasuvaroitin. Kuka sellaista oikeasti tarvitsee?


Pakko oli jakaa teidän kanssa tämä kuva. Sadepäivänhattuni kukkii viimein ja se sai aikaan vain yhden kukan, mutta kaunis se on. : )


Sitten vielä yksi tämän harakan löydöistä. Ostin nämä jo jokin aika sitten, mutta hävitin ne jo hetkeksi. Nyt kun ne hyppäsivät esiin laukun pohjalta, ajattelin esitellä ne teillekin. Minusta ne ovat niin nätit. :)

Olen tässä jo jonkin aikaa miettinyt tälläistä kysymystä: Mitä te lukijat ajattelette siitä, että blogissamme vilisee monenlaisia eri juttuja emmekä keskity pelkästään esim. muotiin, kynsiin tai ruokaan?
Itse sanoisin, että blogimme käsittelee elämäämme yleensä ja siihen kuuluu monia erilaisia asioita.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti