Blog Design

perjantai 26. elokuuta 2011

Matkameikit

Koska olen tällä hetkellä käymässä kotona ajattelin tehdä pienen postauksen koskien meikkejä jotka otan matkaan mukaan minne sitten menenkin. :)


Tämän pussukan nappasin jokin aika sitten H&M:ltä. Kokonsa ja muotonsa vuoksi se erittäin kätevä sujauttaa laukkuun matkalle mukaan ja tarvittavat tavarat mahtuvat siihen mainiosti. Värit eivät nyt välttämättä ihan meikäläisen makuun ole, mutta tuunaan tätä varmaan myöhemmin.

 Ja tässä on sekalainen seurakunta.Pyrin kuljettamaan vain tarvittavat välineet mukanani. Kuka nyt hirmuisia jaksaa raahata mukanaan muutaman päivän reissulle. :D Mustat hiuslenkit ovat must. Nuo tuollaiset toimivat parhaiten lyhyiden hiusteni kanssa. :) Meikkisieni ja ripsiväriharja kulkevat mukana myös. Vanhan ripsarin harja toimii hyvin kun haluaa erotellut ripset ilman paakkuja.




Lioele Cosmeticsin HD peiteväri on ollut varsin näpsäkkä ja toimiva paketti. Näppyjen ja ihovirheiden peitossa yksi parhaimpia peitevärejä joita olen kokeillut ja plussaa siitä että kahdesta sävystä voi sekoittaa omaan nassuun sopivan värin. Tämän tilasin kesällä Ebaysta, hintava tuote mutta ehdottomasti sen arvoinen.

Tilaajalahjana sain samalla saman sarjan BB voiteen. Kätevän pieni kuljettaa mukana ja riittoisa, sillä tuotetta ei tarvitse läträtä paljoa. BB voiteet ovat kyllä kesän ykköstuotteeni; korkea suojakerroin ja kevyt mutta peittävä koostumus ovat ihanteellisia ominaisuuksia helteillä. BB voiteista voisin tehdä kyllä oman postauksen myöhemmin jos kiinnostusta löytyy.

Kanebon 38°C ripsaria matkoilla ei voita mikään, helppo pestä pois ja kestää varisematta koko päivän.

Olen käyttänyt näitä E.L.F:in ripsentaivuttimia miltei päivittäin siitä asti kun nämä tilasin. Toisaalta nämä ovatkin ainoat ripsentaivuttajani tällä hetkellä, mutta mikäs siinä kun toimivat hyvin!



Oho, tuo Rimmelin luomiväripaletti on hieman suttuinen, anteeksi. :D Suosin aina arkimeikissä luonnollisia ruskean sävyjä ja tuo paletti on juuri sopivan kokoinen kuljetettavaksi pienessä pussukassa.

Meikkikyniä; We Care Iconin kulmakynä sävy 3, Rimmelin Exaggerate sävyt ruskea ja musta vedenkestävinä.
Eniten hehkutusta ansaitsee tuo K-paletten Real Lasting Eyeliner 24h; aivan UPEA silmienrajaustussi!<3 Rakastan sitä ja se on todellakin joka pennosen arvoinen jotka siihen sijoitin keväällä.

Sitten alimmaisen on E.L.F:in sävytetty kulmakarvageeli ja silmämeikinpohjustusaine, jota ilman en voi laittaa lainkaan luomiväriä. Luomeni ovat niin rasvoittuvat että menee vain 5 minuuttia niin luomiväri on jo paennut silmävakoon. :/


Max Factoryn edustuksen pussukassani hoitavat huulitussi, sävy 01 ja tummille silmänalusille tarkoitettu peitevoide Mastertouch, sävy Fair. (Lioele on aivan liian paksua käytettäväksi silmien alla.)

Lopuksi vielä söpöilyvimmassa hankitut pinsetit. Toi on sitten jänis eikä mikään albinoporsas. :D

Tämmöisiä siis löytyy meikän matkameikeistä. Nyt kissani huutaa sen verran kovaa huomiota osakseen että pitää ottaa karvakalle syliin!




0 kommenttia:

Lähetä kommentti