Blog Design

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kappale kauneinta Suomea

Mietin ja tuskailen edelleen, että joko se kesä muka on ohi. Taivas suoltaa vettä niskaan ja ilma on viileää, eikä muutoksia tähän ankeuteen ole tiedossa. No, ehkä on aika ostaa kumpparit...

Koulukin alkaisi taas ensi viikolla ja sekin tuntuu ikävältä (eikä vähiten siksi, että tiedän tulevan jakson olevan tappavan tylsä). No, tietty sitä näkee taas kavereita, mikä on aina mukava asia. Olenkin kaivannut juttuseuraa ja yhteisiä illanistujaisia. :)

Olin tässä taas pari päivää mökillä katselemassa vettä ja kuuntelemassa luonnon ääniä. Mökillä on nyt oikein mukavaa kun sinne on saatu valaisimet kattoon ja sauna ja suihku. Kun yövyin siellä ekoja kertoja ei vessassa ollut edes ovea! Ainakin tuollaiset kokemukset opettavat arvostamaan jotain niinkin arkista asiaa kuin vessan ovi. :)

Iltahämärässä oli mukavaa astella laiturille katselemaan tyyntä vettä ja kaunista loppukesän suviyötä.


(pahoittelen, olin liian laiska suoristamaan horisonttia)

Olen tässä huomannut, että suurinosa postauksistani on alkanut mennä Elämä-osioon. En vain ole koko kesänä juurikaan jaksanut lakata kynsiä tai muutenkaan leikkiä kosmetiikan kanssa. Aurinko on ollut meikkini. :) Saa nähdä miten kosmetiikkainnostus taas heräilee syksyn mittaan vai heräileekö sittenkään.

1 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

No toivotaan ainakin, että ei loppuisi :)

Lähetä kommentti