Blog Design

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Muutoksen tuulia ilmassa

Onko se vain kevät ja mikä se on? Kaipaan hirveästi muutoksia elämääni juuri nyt. Siispä haluan sisustaa kämpän uudestaan, muuttaa hieman pukeutumistyyliä, aloittaa lenkkeilyn jne. Itse olen asiasta hyvinkin innoissani ja inspiroitunut, mutta vaihteeksi tuntuu etteivät kaikki muut sitä tajua. Ehkä ne luulee, että olen seonnut tai jotain. Mutta ei asia niin ole. Olen sellainen persoona, joka ei kestä samaa vanhaa ikuisuuksiin asti vaan kaipaan jotain uutta ja jännittävää elämääni. Ihan kuin elämä olisi yksi suuri seikkailu. Aika lapsellista, mutta totta.

No, päätin aloittaa tämän kämpän muutoksista. Valitettavasti tämä on kovin pieni ja sen sisustaminen tai ainakin kalustaminen on hankalaa, eikä järjestystä voi juurikaan vaihtaa. Ehkä voisi hankkia uuden maton ja vähän jotain muuta uutta. Tänään järjestelin hyllyn uudestaan ja tein kahdesta hyllystä itselleni pienen "meikkausstudion". Viimein sain ne meikit pois ruokapöydältä! : D Edistystä. Ja samalla sain mukavaa pientä arjen luksusta.

Itse asissa vaatetuksenkin muutos on jo alkanut sillä ostin uuden laukun ja ihanat ruskeat kengät. Pitää varmaan yrittää saada otettua kuviakin jossain välissä. Ehkä.

Seuraavaksi kai olisi se juoksun aloittaminen. Toisaalta ennen sitä pitäisi ostaa kunnolliset kengät sitä hommaa varten. Olisi nimittäin ihanaa jos jaksaisi juosta pitkiä matkoja! Saa nähdä josko tämän unelman saisi toteutettua. Olen taas täynnä inspiraatiota, enkä oikein tiedä, mihin sen kaiken käyttäisi.

Huomasin muuten, että taidan olla rakastunut kotikaupunkiini. Vielä kolmen vuoden jälkeenkin ajatus siitä, että saan asua täällä, tuottaa minulle mielihyvää. Ja aina kun joutuu täältä lähtemään, ajattelee vain, että onneksi saan vielä palata tänne. Pitää tosiaan toivoa, että saan valmistuttuani täältä töitä! Nythän olen työharjoittelussa ja se on mahtavaa! Taidan tosiaan olla oikealla alalla kun nautin myös niiden "paskahommienkin" tekemisestä, joita joudun/saan/pääsen tekemään : D Onneksi suurinosa työtehtävistä on oikein opettavaisia ja mukavia. Me likes.

2 kommenttia:

Rissa99xo kirjoitti...

Mullekin tulee tasaisin väliajoin toi tunne, että pitää laittaa koko elämä uusiksi. Useimmiten se päättyy siihen, että käyn parilla lenkillä ja järjestelen meikit uudellen laatikoihin :D

Karoliina kirjoitti...

Heh, katsotaan miten miun käy : D

Lähetä kommentti