Blog Design

torstai 8. maaliskuuta 2012

Naistenpäivää!

Sähköpostiini oli tupsahtanut Body Shopin uutiskirje koskien juuri tätä ihanaista naistenpäivää; kaikki tuotteet -20% ja kanta-asiakkaille vielä lisää samanlaisia tarjouksia. :) Erityisesti minua houkuttelivat E-vitamiinituotteet joita yksi tarjous koski, joten kipin kapin myymälään!
Pienen pähkäilyn jälkeen tassuun tarttui silmänympärysvoide ja kasvojepuhdistusvoide. Nopean testauksen jälkeen voin kyllä kehua silmänympärysvoidetta, jätti iholle erittäin miellyttävän ja virkistävän tunteen! Näissä tuotteissa on lievä ruusuntuoksu josta itse ainakin kovasti pidän, tulee mieleen kesä ja juhannusruusujen huumaava tuoksu.

Hetken mielijohteesta nappasin mukaani myös tämän!
Mustapäät ovat aina olleet naamani ykkösvitsaus ja ajattelin testata, toimisiko tämä niihin pirulaisiin. Ohjeiden mukaan kannattaa ensin avata ihonhuokoset vaikka saunomalla ta käymällä kuumassa suihkussa, ja sitten vasta kokeilla "puristaa" tällä mustapäitä pois. Katsotaan miten käy!

Tällä samalla reissulla eksyin myös Jim & Jill:n liikkeeseen ja tein aivan hurmaavan löydön, nimittäin tämä pöllöherra oli aivan liian suloinen sinne jätettäväksi. Kattokaa nyt miten sympaattinen pikku liihottaja!
Vielä aivan lopuksi löysin alekorista Aleksi 13:sta viimeinkin sen täydellisen mustan pienen laukun, johon mahtuvat kaikki rojuni lompakosta kuulokkeisiin!
Oikein ihanaa päivää kaikille, muistakaa hieman hemmotella itseänne tämän kaiken kiireen keskellä! :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti