Blog Design

torstai 8. maaliskuuta 2012

Rentoa meininkiä ja uusi kumppani

Empä ole kirjoitellut piiiiiitkään aikaa, mutta jotenkin tuntuu, ettei koskaan ole juuri mitään sanottavaa. Ehkäpä elämäni on vain niin tylsää, ettei siitä löydy tarpeeksi kiinnostavia aiheita. Ehkäpä. Tai sitten olen vain laiska, mikä lienee se todennäköisin vaihtoehto.

Olen tällä hetkellä vaihteeksi mökillä lomaa viettämässä. Tavattoman rentouttavaa sanoisin. Jotenkin täällä ei vaan edes pysty ajattelemaan selkeästi juuri mitään, sillä tämä paikka rentouttaa aivotkin liian tarkkaan. Sitä kykenee vain ulkoilemaan ja loikoilemaan sohvalla. No, mikäpä siinä. Eikös lomat ole juuri tätä varten? Tätä sohvan valtausta edistää myös se, että täällä näkyy jopa neljä Canalin kanavaa. Katson jo toista kertaa Julie & Juliaa, joka on ainakin bloggaamisen ja ruuanlaiton kannalta hyvinkin inspiroiva. Se saa myös miettimään, että ehkä tällä blogillakin pitäisi olla joku ihan oikea tarkoitus tai idea. Ehkä se antaisi intoa tämän pitämiseen. Sitä vaan ei osaa keskittyä yhteen asiaan.

No mutta mitäpä muuta.. No sain ainakin uuden tietokoneen. Tämä hopeainen miekkonen on ihan aito Mac Book Pro, uusi aarteeni. Täytyy myöntää, että hinta oli aika suolainen, mutta ei murehdita sitä enää. Tämähän on sentään minun uusi elämän kumppanini tai ainakin jotain sinne päin. Ainakin tulen tämän kanssa oleskelmaan ja työskentelemään paaaaljon.

Ja sitten sain myös työharjoittelupaikan. Jei! Ainakin on yksi murhe vähemmän kannettavana. Tosin nyt tuo töihin meno itsessään jännittää. Ehkäpä minä pärjään.

Olisikohan tässä ollut jo tarpeeksi aktiivista aivotyötä tälle päivälle? Ehkä vajoan taas syvemmälle sohvaan ja unohdan aivojeni olemassaolon. Joo se kuulostaa hyvältä! Aurinkoista kevättä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti