Blog Design

torstai 29. syyskuuta 2011

Kanaa thaimaalaisittain

Magpiessa ei vielä olekaa ollut ruokaohjeita, joten lienee jo aika korjata asia! :)
Tein taas tätä ihanan herkullista ja hieman tulista wokkia, jonka sovelsin parista muusta ohjeesta yksinkertaisemmaksi ja paremmin opiskelijabudjettiin sopivaksi.



Ainekset

Rasia hunaja- tai mandariinimarinoituja kanasuikaleita
Iso porkkana
Puoli pussillista pakastevihannessuikaleita
2 rkl keltaista currytahnaa
Vettä (voit halutessasi käyttää myös esim. kookosmaitoa)
Öljyä paistamiseen

1. Paista kanasuikaleet pienessä määrässä öljyä.
2. Suikaloi porkkana ja lisää se kanojen joukkoon. Hämmentele hetki kunnes porkkana hieman pehmenee.
3. Kaada joukkoon vihannessuikaleet.
4. Kun suikaleet ovat sulaneet lisää joukkoon 1 ½ dl vettä.
5. Lisää currytahna ja sekoita hyvin.
6. Anna hautua hetki miedolla lämmöllä.
7. Tarjoile jasmiiniriisin kanssa ja nauti!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti