Blog Design

tiistai 27. syyskuuta 2011

Lasit veks!

Totuushan on tämä että olen ollut 7.luokalta lähtien silmälasien käyttäjä ja ilman niitä en pärjää kovin hyvin kun näen juuri ja juuri ilman laseja käsivarren mitan päähän. Aluksi inhosin lasien pitämistä kuten monet, mutta lukion loppupuolella tajusin miten lasit ovat aivan mahtava asuste.

Vaikka pidän laseistani olen jo vuosien ajan miettinyt piilolinssien hankintaa. Välillä on helpompaa kun ei tarvitse huolehtia menevätkö lasit räsäksi jne. :) Mieluummin hävitän piilarin kuin lasini, joten pari viikkoa sitten ryhdyin tuumasta toimeen!

Specsaversiin tassuttelin ja alettiin suunnitella kuinka jatkossa toimitaan. Enpä olisi uskonut että joudun käymään näin monta kertaa optikolla hankkiessani piilareita, mutta palvelu on kyllä ollut aivan loistavaa! Mieltä nostatti erityisesti sateisena päivänä mukavin optikkotäti ikinä joka ihmetteli ripsiäni niin ihaniksi. :D Tämä tyttö meni siitä aivan hämilleen.


Nyt olen siis parina päivänä tunkenut tämmöisä silmiini ja ihmetellyt kun maailma on äkkiä niin kirkas. Itselläni linssien käyttö on ollut kivutonta. Muistan kun lukiossa luokkakaverini kuvaili piilareiden käyttöä siten kuin olisi roskia silmissä! Itse en oikeastaan tunne lainkaan mitään, mutta välillä semmoinen pieni tunne silmässä muistuttaa linssin olemassaolosta. Ei siis mitään sen järisyttävämpää.

Piilareiden laitto on vielä helppo juttu, mutta pois ottamisessa meni hieman aikaa, vasemman silmän kanssa ähelsin varmaan 10 minuuttia kiroillen ennen kuin sain linssin pois.

Piilolinssit ovat mukavaa vaihtelua arkeen, mutta silti taidan enemmän käyttää yhä lasejani. :)


0 kommenttia:

Lähetä kommentti