Blog Design

maanantai 26. syyskuuta 2011

Muutosta elämään

Tiedättehän, että aina väitetään naisen muuttavan hiustyyliään ja mahdollisesti niiden väriä ollessaan tyytymätön elämäänsä? Tai ainakin halutessaan siihen muutosta. Itse olen aina epäillyt kyseistä väitettä, mutta nyt kun itsekin toimin sen mukaan niin täytyy myöntää, että on siinä jotain perää.

Tuossa viikonloppuna tuli sellainen tunne, että en ole täysin tyytyväinen elämääni ja jotain tartteis tehdä. Ja ensimmäisenä tuli mieleen, että nyt näille hiuksille pitää tehdä jotain. No, tänään sitten marssin kampaajalle vinkumaan aikaa ja olin niinkin onnekas, että pääsin suoraan kynittäväksi. Kerrankin uskalsin antaa tehdä muutakin kuin vähän nyppiä latvoista. Nyt minulla sitten onkin hieman lyhyemmät hiukset ja sivuotsatukka! :) Itse olen näihin tyytyväinen. Mukavaa kun on edes jotain uutta... Ja lisäksi, koska hiuksiani leikannut oli vasta harjoittelija, maksoi tämä lysti vain 15€! Lompakko kiitti. :)

Ja sitten itsensäpiristämispäivä jatkui pienellä shoppailulla, vaikka mukaan tarttuikin vain hieman uusia hiustuotteita. Ostin hieman muotovaahtoa ja suoristus...nestettä. En tiedä mikä se oikea sana on. : D Nyt kelpaa taas leikkiä näillä uusilla hiuksilla!

Niin ja sitten kävin ruokakaupassa ja tein ihan tajuttoman hyvää ruokaa! Sanoisin sen olleen kanaa thaimaalaisittain ja jasminriisiä! Nami! Tuo maistui melkein samalle kun ne ihanat Thaicubet. Mukava päivä oli kerta kaikkiaan ja sen kruunasi vielä kaverin visiitti illalla. :) Nyt kelpaa mennä nukkumaan.

Jää vielä nähtäväksi saanko sysättyä elämääni vielä johonkin haluamaani suuntaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti