Blog Design

torstai 1. joulukuuta 2011

1. luukku

Heissan!

Se olis kuulkaa joulukuu nyt! Ja hipura soikoon unohdin ostaa sen joulukalenterin... Aika on taas juossut pää kolmantena jalkana ja kadonnut vain jonnekin. Ei sillä, että panisin sen pahakseni, sillä odotan lomaa kuin kuuta nousevaa. Tähän on oikeastaan kaksi syytä: 1. Koulussa on menossa kettumoinen jakso, jota ei jaksaisi enää ja 2. Joululomalla matkataan kohti aurinkoa, merta ja palmuja. : ) Tällä kertaa matka päättyy tosin lyhyeen ja määränpää on vain Kanarian saarilla, mutta on sekin on jo paljon! Varsinkin tälläiselle talvea vihaavalle kesänlapselle.

Tässä muutamia päiviä sitten päätin, että alan ajattelemaan asioista positiivisemmin, sillä tajusin elämän olevan aivan liian lyhyt ainaiseen masenteluun ja murheissa vellomiseen. Tämä on ollu vain hyvin hankalaa, sillä tämän päätöksen jälkeen kaikki on tuntunut menevän vain vielä jyrkemmin metsään... No, yritetään silti pitää lippu korkealla! : D

Tämän positiivisuuden ja alkaneen joulukuun kunniaksi päätin, että nyt alkaa Magpiessa projekti positiivinen joulukalenteri! Tarkoituksena olisi siis (yrittää) kirjoitella (melkein) joka päivä tänne jotain positiivisia asioita siitä päivästä tai muuten vain höpistä mukavia. Saa nähdä mitä tästä tulee, mutta jos ei tule mitään niin eipä se haittaa!

Ekan päivän luukku auetkoon!

Tässä päivässä positiivista olivat ihanat kaverini. Pieni höpiskely ja juoruiluhetki on aina paikallaan ja kävimme tänään vielä ulkona syömässä! Kävimme meille aivan uudessa pubimaisessa paikassa nimeltään Bierstube. Paikka oli pieni, mutta mukavan kotoisa ja tunnelmallinen. Ja ruoka oli halpaa ja hyvää! Suosittelen muillekin opiskelijabudjetilla kärvisteleville. : )

Valitettavasti minulla ei ole mitään kuvamateriaalia kyseisestä paikasta, mutta koska kuvakalenterit on jees niin laitetaan tähän loppuun vielä kiva kuva.

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kiitos joulukalenterista.
Yksi puute: koneen ruutu ei sylkäise suklaata :)

Karoliina kirjoitti...

Niimpä! Harmi kyllä... Tooosin sainhan mie kokonaisen suklaalevyn : )

Lähetä kommentti