Blog Design

perjantai 9. joulukuuta 2011

9. luukku

Täytyy myöntää, että tänään lensi kirosana jos toinenkin, mutta onneksi päivä parani pikku hiljaa edetessään. Tai ainakin sen jälkeen kun pääsin koulusta. Menin suoraan hieman shoppaamaan vielä lisää kaikkea huomiseksi. Kyllä nuo bileet tulee sitten kalliiksi!
Noh... Ostin mm. hiuksiin tökittäviä tekojalokivikoristeita. Saa nähdä mitä niiden käytöstä tulee. Onneksi saan huomenna apua hiuksieni kanssa! Itselleen on nii vaikeaa saada mitään kivaa kampausta aikaan kun ei nää yhtään mitään. Meikkiä en ole vieläkään miettinyt... Ehkä vaan suttaan huomenna jonkunlaisen... Oi voi.

Koska en oikein löytänyt mitään kivaa mustaa hiuskorua, päätin tehdä sellaisen itse. Tulos ei ole loistava enkä tiedä aionko tuota ainakaan huomenna käyttää, mutta ainakin sain taas näpertää jotain. : )


Ainiinainiinainiin! Voitin tänään R-Kioskin joulukalenterista suklaalevyn! Haluaisin mieluummin sellaisen pehmon, mutta oli tuokin kiva yllätys. En saanut ostettua itselleni edes suklaakalenteria ja tämä Magpien kalenteri on siis ainoa joulukalenterini.. ja tässäkin se menee silleen, että minä annan enkä saa mitään. Olisi muuten kiva jos tätä joku lukee, että hihkaisisi joskus olemassa olostaan. Se piristäisi kovasti. :)

No, kävin kuitenkin koodini kanssa Ärrällä ja sain 200g ihanan suussa sulavaa Fazerin sinistä. Naminami!
Tein itselleni hyvää ruokaa ja nautin tuota suklaata jälkiruuaksi. Ja sitten biletin yksinäni hyvän musiikin tahtiin. Mukava päivä oli tämä. :)

2 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Minusta tuo hiuskoristehan on tosi hieno. Very Dolce & Gabbana, heillä oli muutama vuosi sitten juuri tuollaisia ruusukkeita. Olisi kiva jos voisit laittaa tänne jossakin vaiheessa ohjeen tuollaisen tekemiseen, kiitos!

Hauskoja juhlia! :)

Karoliina kirjoitti...

Juu tuo koriste itse asiassa on minulla päässä nyt! : )

Hmm. Mielenkiintoinen idea. katsellaan jos jossain vaiheessa saisin aikaseksi! ja kiitos : )

Lähetä kommentti