Blog Design

torstai 8. joulukuuta 2011

8. luukku

Miten tänään oikeasti voi olla jo torstai! Itse olen vielä niiiin tiistaissa menossa. Tuo pitkä viikonloppu sekoitti kyllä iha koko rytmin. Ei sillä, että haittaisi, että huomenna on jo perjantai! Tai no siinä mielessä, että se tarkoittaa, että gaala on jo ylihuomenna. Huijui! Paljon olisi vielä hankittavaa. Ainakin pinnejä ja hiuskoriste... saa nähdä löytyykö tästä kaupungista sopivaa. Toivottakaa onnea.

Tänään sai leikkiä hetken prinsessaa, sillä pidimme mekonsovittajaiset. Esittelimme toisillemme mekkojamme ja kenkiämme ja samalla mietimme kampauksia ja meikkejä. Kunnon tyttöjen ilta. Kuvasta puuttuivat ainoastaan makeat drinkit ja nyyhkyleffat. : D


Välillä on kyllä mukavaa pukeutua mekkoon ja saada hetki olla prinsessa. Se on hyvin piristävää tämän ankean arjen keskellä. Itse en jaksanut tänään meikata tai pöyhiä hiuksiani sen enempää, mutta mielestäni on hauskaa kun silloin tällöin saa laittautua oikein kunnolla ja miettiä kaiken läpi aina kynsistä, hiuksiin ja koruihin.

Huomasinpa, että pukuni on edelleen hieman liian iso ja en osaa kunnolla kävellä uusilla korkkareillani, jotka eivät edes ole kovin korkeat. En vain ole tottunu korkoihin... Vielä olisi huominen aikaa harjoitella ja keksiä, miten tuon mekon saisi muokattua sopivammaksi. No kyllä hätä keinot keksii. :)

Ensi viikolla olisi vielä toisetkin pikkujoulut... No, hyvä juhlia joulua tällä tavoin kun se varsinainen juhliminen jää väliin!

Hauskaa pikkujouluaikaa vain kaikille!

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihana prinsessa korkokenkineen.

Karoliina kirjoitti...

Kiitoksia : )

Lähetä kommentti