Blog Design

lauantai 10. joulukuuta 2011

10. luukku

Päivä alkoi pikapukeutumisella ja sitten suunnattiin joulumarkkinoille. Niillä on kyllä aina mukavaa käydä, vaikka ei sieltä juuri mitään tule ostettua ja ihmisiä on liikaa. Siellä on silti kaikenlaista jännää katseltavaa ja välillä tekee mitä jännempiä löytöjä. Tällä kertaa löysin niin siistin kynsilakan, että en ole toiseen vielä törmännyt. Onko teistä monikaan kuullut magneettiefektikynsilakasta? En minäkään ollut ennen tätä päivää.



Kyseisessä lakassa on ideana, että magneetti vetää osaa väristä puoleensa. Lakkaa levitetään kynnelle ihan normaaliin tapaan ja sitten korkissa oleva magneetti viedään lähelle lakkaa (ei siihen kiinni vaikka itselläni vähän lipsuikin). Magneetin annetaan hetki olla paikallaan ja kun sen nostaa ylös... tadaa. Kynnessä on kaunis marmorimainen kuviointi. Tätä tosin täytyy ilmeisesti vähän harjoitella, mutta kynsistä tulin mukavan silkkisen näköiset ja lakka kuivui tosi nopeasti! Kyllä nämä erikoislakat ovat vain ihan parhaita, vaikka tämäkin ihanuus oli kovin tyyris 15 euron hintansa kanssa... Lakka oli siis merkiltään LAYLA ja sävy 08 Velvet groove.



Illalla sitten oli se kauan odotettu gaala. Voi mikä pettymys se olikaan ja ilta jäi myös vähän lyhyeksi. No, naposteltavat ja seura oli hyvää ja laittautuminen hauskaa, mutta täytyy myöntää, että itse tilaisuus oli vain ja ainoastaan aika tylsä. Sen kanssa oli oikeastaan sama juttu kuin joulunkin... Odottaminen on aina hauskempaa ja jännittävämpää.

No ainakin tässä on se hyvää, että pääsen nyt suhteellisen ajoissa nukkumaan ja saan nukkua piiiiiitkät yöunet : ) Ainakin toivottavasti! Älä itke aikaisin aamulla oi naapurin kakara äläkä kolise liian kovaa ah lumiaura.

Hyviä öitä.

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Tyylikäs värisävy tuossa lakassa.
Tapasin vastaavan pari vuotta sitten erään myyjän kynsissä; merkki taisi olla Lancome.
Olenko ollut edellä aikaani?

Karoliina kirjoitti...

Oho! Mie en ollu koskaan kuullukaan.

Lähetä kommentti