Blog Design

torstai 15. joulukuuta 2011

15. luukku

Väsyuupu. Nyt ei varsinaisesti jaksaisi kirjoittaa, mutta koska olen nyt tähän lupautunut niin yritetään. Mistähän sitä aloittaisi... Pitää varmaan sensuroida päivä koko kouluosuus, sillä tämän pitäisi olla positiivinen joulukalenteri. Tehdään siis niin. : D

Koulun jälkeen sain taas asioita hoidettua ja olin itsestäni taas kovin ylpeä. :) Nyt on vakuutuksetkin kunnossa joten voin ensi viikolla lentää kohti etelää kevein mielin. Pakko myös sanoa, että se vakuutusasioita hoidellut toimistotäti oli niin mukava. Tuli ihan hyvälle mielelle kun sai kunnon asiakaspalvelua. :) Olisivatpa kaikki asiakaspalvelijat hänen kaltaisiaan.

Pieni shoppailukierros, jolta tarttui mukaan kaksi kerää valkoista Novitan Crystal-lankaa ja sukkapuikot kokoa 10. Viimein pääsen tekemään sen kauan kaipaamani pipon!

Ja sitten olikin aika siirtyä juhlistamaan ystäväni syntymäpäivää. Hän oli leiponyt naminami suklaakakkua ja toinen ystäväni toi mukanaan suolaista piirakkaa, joka minulle nälkäiselle maistui liiankin hyvin. Sitten katseltiinkin yhdessä Leijonakuningas. Tuli niin nostalginen olo! Se leffa on vain niin ihana ja musiikit saivat aikaan kylmiä väreitä. Pitäisikin hankkia se itsellenikin. Ehkä joskus.

Mutta nyt nukkumaan ja kohti huomista viimeistä taistoa!

1 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kiitos väsyuupu taas uudesta luukusta.
Ihan tämän odotuksessa päätin vielä herätellä koneeni.

Lähetä kommentti