Blog Design

lauantai 3. joulukuuta 2011

3. luukku

Tämän päivän alku oli karu ja ankea, mutta onneksi se siitä sitten parani. Tästä päivästä suurimpana positiivisena asiana voisi nostaa sanan:

Rentoutuminen.

Joskus siitä saattaa käyttää myös termiä tylsyys, mutta kuitenkin huomaa, että välillä on hyvä vain heittää aivot vähäksi aikaa narikkaan ja olla ajattelematta mitään. Tulin tänään mökille ja täällä on kaikki mitä rentoutumiseen tarvitaan (ja paljon puutteita, jotka suorastaan pakottavat siihen).

Ensinnäkin täällä on kaksi "terapiakoiraa" eli karvapalleroa, joiden rapsuttelu, vanuttelu ja mylläys on mitä parhainta stressinpoistoa. Ja ne antavat sinulle aina vain enemmän rakkautta mitä enemmän jylläät niiden pörröisiä talviturkkeja.


Meet Killer-poika ja Linda-mamma! Molemmat ovat hieman ylipainoisia harmaita norjanhirvikoiria. Ihan hirmuisia metsäpetoja, eikö? (jippii vain kännykkäkameralle)

Täällä on myös niin kaunis maisema, että siinä silmäkin lepää. Auringon laskettua koko taivas, vesi ja kaikki värjäytyivät oranssilla, vihreällä, sinisellä, petroolilla, turkoosilla ja monilla muilla kauniilla väreillä. Yritin tuota kauneutta vangita kännykän kameralla, mutta se tuntuu olevan totaalisen värisokea ja muutenkin silmälasien tarpeessa. Katsokaa silti tätä kuvaa ja värittäkää se mielissänne kaikilla mainitsemillani väreillä.


En ole ennen ollut järin takkaihminen, mutta täällä sain ekaa kertaa sytyttää sinne tulen aivan itse ja sitten nautiskella lämpimässä loisteessa. Tätä sitä kaipaa siellä kylmässä yksiössä, jonka pitäisi lämmitä sillä valkoisella metallirotiskolla.

Vielä olisi tiedossa saunomista ja illanistumista (joka jäänee lyhyeksi, sillä vanhukset nukahtavat aikaisin). Sitten onkin hyvä kellahtaa nukkumaan täysin rentoutuneena. : ) Ei anneta sen masentaa, että samassa pienessä mökissä tulee nukkumaan myös kolme maailman parasta kuorsaajaa!

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Näitä kahta kaveria rakastan!
Harmi, että muutitte kauemmas - on ikävä taas.

Karoliina kirjoitti...

Ne on kyl suloisuuksia. Periaatteessa vanhukset muutti lähemmäs, mutta ikävä on sitä oikeaa kotia.

Lähetä kommentti