Blog Design

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

11. luukku

Sunnuntait... Mitäpä näistä päivistä voisi muuta sanoa kuin että aina ne menevät hurahtaen tai madellen ja aina ne tuntuvat jotenkin höttöisiltä. Aivot ovat vain puoliksi hereillä ja paljoakaan ei saa aikaiseksi. Vai olenko se vain minä?

Vaikka täytyy myöntää, että olenhan minä saanut tänään jotain aikaan! Maalasin nimittäin yhden tilaustyön tänään kokonaan. Aikaa meni useampi tunti, mutta mukavaa oli. Ihanaa kun oli pitkästä aikaa aikaa maalata. Ah. Ilmeisesti myös pitkään koomassa ollut muusani on viimein herännyt, sillä olen niiiin täynnä inspiraatiota. Aika vain ei riitä... Himpura.

No, onneksi enää viikko niin sitten alkaa joululoma. Jei. :) Ja tämä harakka lentää kohti etelää hankkimaan nahkaan väriä ja nauttimaan palmupuista.

Niin mutta vilautetaanpa teillekin sitä tämän päivän maalausta. Hevosia en ole koskaan oikeastaa piirtänyt ja ihmiset ovat vaikeita, mutta kaipa nuo molemmat tunnistaa : D

Maalauksen nimi on "Halki unien" ja eipä sitten pöllitä sitä! : D Ja jos joku haluaa sitä isompana ihmetellä niin kannattaa suunnata tänne: http://hopeakorento.deviantart.com/#/d4isypc .

PS. Mikähän yleisöryntäys Magpieen on tänään iskenyt? Ohhoh. No kiitokset kuitenkin kaikille, jotka täällä jaksavat käydä ja lukea. : )

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Aivan ihana maalaus :)Hevosella on luonnetta korvien asennosta päätellen, ja tytöllä niin kiehtova katse. Vesi ja taivas - tykkään - siis koko työstä.
Pidä muusa hereillä vaikka edes sunnuntaisin.


Yleisöryntäys johtunee osittain tuosta kloonista :)

Karoliina kirjoitti...

Kiitos : )

En mie oikein usko, että se siitä. Tai ainakaan noin paljon : D

Lähetä kommentti