Blog Design

tiistai 6. joulukuuta 2011

6. luukku

Tänään viriteltiin mieliä kohti joulua ja pidettiin piparinpaistajaiset! Siinä sivussa syntyi myös Hanna-tädin kakkuja, mariannekeksejä ja nekkukakkuja. Ja kaikista tuli toooodella hyviä! Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää päivä kuin puuhastella porukassa sormet jauhossa ja kuunnella joululauluja? Ja kun joka välissä sai vielä maistella taikinaakin ja seura oli mukavaa.

Sitten kun olimme saaneet paistettua ne ties miten monet pellilliset erilaisia pikkuleipiä niin oli aika koristella pipareita! En ole edes varma milloin sitä on viimeksi päässyt harrastamaan, eikä koskaan ennen ole ollut niin monenlaisia erilaisia koristeita käytössä. Innokkaasti kuin pikkulapsi tartuin kuorrutteeseen ja sokerikoristeisiin ja maalailin suorastaan naivistisia kuvioita pipareille. Tunsinpa itseni taas hyvin taiteelliseksi. : D




Illaksi olikin aika istuutua sohvaan katselemaan Linnanjuhlia. En kyllä ole koskaan ymmärtänyt niiden katsomista, mutta päätin olla seurallinen ja kommentoida sitä "ulajasta" puku"loistoa". Lähinnä mielessä pyöri, että lukeeko kutsussa, että naisten pukujen pitää olla riikinkukkomaisen hörhelöisiä ja täysin tyylitajuttomia. Ehkä ei, mutta siltä se vaikutti. Angry birds-puku aiheutti myös pientä hilpeyttä. :)

Lisäksi nauroimme juontajille, jotka eivät tuntuneet tietävän yhtään mistään mitään. Nimet meni aina väärin ja välillä esiteltiin henkilöitä ihan väärillä nimillä. Ja pitkistä hiljaisista hetkistä päätellen heillä ei ollut mitään hajua ketä suurin osa ihmisistä oli. Parempi onni sitten ensi vuonna.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti