Blog Design

perjantai 2. joulukuuta 2011

2. luukku

Aika aukaista toinen luukku Magpien positiivisuuden joulukalenterista!

Mikä tässä päivässä olikaan parasta?

Oma aika.
Vaikka monesti sitä vinkuukin yksinäisyyttään niin täytyy myöntää, että rasittavan koulupäivän ja työillan välissä on mukavaa saada vähän aikaa vain olla itsekseen. Heittää tönköt farkut nurkkaan, syödä jotain hyvää ja kuunnella hyvää musiikkia. Ah, täydellinen hetki.
Kipitin kämpille Punnitse ja säästän kautta ja nyt voin hetken rauhoittua mutustaen kevyesti sokeroituja omenan paloja, suklaa banaaneja ja muita herkkuja. Nami. Taustalla soi Jennifer Lopez ft. Pitbull- On the floor ja pää nykii musiikin tahtiin. Fiilis on mitä mainioin!


Sain eilen myös ihania tuliaisia Englannista! Paketissa oli teetä, kaksi uutta kynsilakkaa ja ihanat robottikorvikset! Lakat ovat L.A.Colorsin  Color craze sarjasta Glistering Purple ja Grapevine. Erityisen mielenkiintoiset näistä kahdesta tekee, että niissä on ilmeisesti myös kynnen kovettajaa! Glitterlakat pelastavat kynteni.


Söpis robotit pitää toisiaan kädestä. <3

Tänään myös saapui Joulugaala mekkoni! Valitettavasti kämppäni valaistusolosuhteet ja kamerani kökköisyys estivät hyvin kuvien saamisen, joten pöllinpäs nyt sellaisen netistä.

Kyseessä on Vilan Chosen Dress joka tuntuu olevan hyvin suosittu, sillä se oli jo loppunut Boozt:istakin, josta itse sen tilasin! Mekkoni on kokoa M ja ehkä hieman liian iso, mutta S:ää ei enää ollut ja epäilin ettei se olisi mahtunut. No ei se onneksi päältä putoa! : )

Ajattelinpa vielä laittaa mietteeksi tuosta Boozt:ista, että saa nähdä tilaanko sieltä vastaisuudessa mitään. Kyseinen paikka nimittäin toimittaa tuotteensa UPS:n kautta. Ajatuksena kuulostaa kivalta, että paketti tuodaan suoraan kotiovelle, mutta käytännössä se on vähän hankalaa. Itse en ole päivisin kotona ja tietenkin juuri silloin tuokin olisi haluttu toimittaa. Sovimme eilen, että paketti olisi tuotu minulle koululle klo 11-13, mutta eihän se tietenkään niin mennyt... Klo 8:50 minulle nimittäin soitettiin, että pakettini olisi noudettavista koululta. Onneksi kuski oli kuitenkin väärällä koululla, joten ei ollut pitkä matka juosta hakemaan pakettia. Että sellaista tänään. Onneksi kuitenkin mekko on nyt turvassa ja roikkuu hengarissa ensi viikkoa odottamassa. :)

Mutta nyt pakkaamaan ja sitten kipikipi töihin!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti