Blog Design

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

17. luukku

Anteeksi taas! Ilta venyi eilen vielä pidempään kun viimeksi... Ja juu olin baarissa, mutta ensin oli koulun pikkujoulut. Ne olivat yllättävää kyllä ihan mukava tilaisuus. Etukäteen mietitytti kovastikin, mitä niistä oikein tulee, mutta ihan hauskaahan niissä oli. Ja ruokakin oli hyvää, vaikka en siihen keittoon koskenutkaan.

Mutta mitäs muuta eilen tapahtuikaan. Heräsin vasta 12.33 ja katsoin vain epäluuloisena kelloa ennen kuin nousin ylös. En edes muista, olenko nukkunut niin pitkään sitten teinivuosien. Ainakin nukutti hyvin. Aikaa vain ei ollut rutkasti, sillä pikkujoulut alkoivat jo klo 17. Siksipä en oikein ehtinytkään tekemään muuta kuin tiskaamaan, laittamaan ruokaa ja pyykkäämään, mutta nehän ovat kaikki vain hyödyllisiä.

Sitten saikin taas vähän laittautua. Kokeilin uudenlaista kampausta ja taisin jopa onnistuakin siinä jossain määrin. Meikki nyt oli sitä perussettiä, mutta kun oli kiire! Kaikesta huolimatta olin juhlista hieman myöhässä, mutta eipä se mitään haitannut.





Huomatkaa muuten ylemmässä kuvassa se itsetehty hiuskoru!

Kokonaisuudessaan ilta sisälsi paljon syötävää ja juotavaa, naurua, juttelua ja ihmisiä. Ainakin näki hieman porukkaa ennen joululomalle siirtymistä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti