Blog Design

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

18. luukku

Raukea, laiska, jumahtanut ja aikaan saamaton sunnuntai. Pitää ihan myöntää se. Tänään annoin itselleni luvan ihan vain olla ja ihmetellä. Rauhotuin ja annoin itselleni aikaa. Katsoin mm. kolme leffaa ja söin. Välillä on ihan mukavaa, että on tälläisiäkin päiviä.

Vielä huominen ja sitten pitäisi viimein päästä joululomalle. Oi, kumpa se koittaisi pian. Keskiviikkona olisi tarkoitus suunnata kotiin ja sitten perjantaina kohti etelää ja lauantaina lentäen vielä etelämpään. Pitäisi saada aikaiseksi pakatakin. Pitäisi aloittaa ajoissa tai muuten onnistun jättämään puolet tarvittavista asioista pois matkasta. Onneksi olen sentään tehnyt listan!

Hassua, millaisi mielitekoja sitä joskus on. Tänäänkin huomasin yhdessä vaiheessa, että teki hirveästi mieli jasmiiniriisiä. No, ei sitä voinut muuta kuin keittää sitä. Ja hyvää oli naminam.

Tätä joulukalenteria tehdessä on ainakin huomannut, että päivittäin blogiin kirjoittaminen on aika turhaa. Ei sitä joka päivä keksi mitään jännää kerrottavaa. Mutta ainakin tästä on tullut tapa, joten jospa sitä muistaisi kirjoitella tänne joulun jälkeenkin.

Ehkä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti