Blog Design

tiistai 20. joulukuuta 2011

19. luukku

Se on kuulkaas loma nyt! Jo se on tarpeeksi hyvä syy juhlaan! : ) Tosin juhlinnat nyt jäivät tältä päivältä ellei sitten pikaruokailua Mäkkärissä lasketa. Koululla oli niin kiire, että kun pääsin sieltä kahden jälkeen en ollut syönyt vielä koko päivänä yhtään mitään. Oli pakko saada ruokaa ja nopeasti. Ja lompakossani oli pyörinyt jo varmaan kaksi vuotta Mäkkärin lahjakortti, joten ruoka oli minulle sille kertaa ilmaista.

Kun massu oli täynnä menin kaverini kanssa vähän joulushoppailemaan. Vaikka en olekaan joulua Suomessa tai oikeastaan vietäkään sitä tänä vuonna, oli sitä nyt vähän edes pakko joulushoppailla edes pikkuisen. No, pikkuisen ja pikkuisen. Pääsin kämpille vähän ennen seitsemää, enkä saanut edes kaikkea tarvitsemaani ostettua. Hyvä minä.

Kun jalkoja alkoi pakottaa eikä jaksanut enää kierrellä yhdessäkään kaupassa siirryin postiin hakemaan pakettia. En ole koskaan nähnyt niin paljon porukkaa postissa. Kun katsoin vuoronumeroani en hetkeen uskonut, että se oli oikea. Miten minua ennen pystyi olemaan yli 20 ihmistä? No, ilmeisesti monella muullakin on kiireitä lähettää ja vastaanottaa paketteja. No, onneksi jono kulki nopeasti ja pian sainkin pakettini. Se olikin yllättän suuri! Minulla oli pieniä hankaluuksia saada se kuljetettua pyörällä. Onneksi tarakka on keksitty!

Sitten siirryinkin kämpille ja annoin väsyneiden jalkojeni levätä. Ja huomenna pitäisi jaksaa mennä uudestaan tuonne hullunmyllyyn. Apua! Note to myself: Älä jätä juoluostoksia viimetinkaan. Kiitos.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti