Blog Design

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

20. luukku

Ensimmäinen lomapäivä! Sai nukkua ihanan pitkään, vaikka naapurit sitä yrittivät kovasti terrorisoida.

Tänään piti hoitaa jouluostokset loppuun ja lähdinkin puolen päivän aikoihin "vähän käväisemään" kaupungilla. Sain kaiken ostettua, mutta aikaa vierähti loppujen lopuksi tunti jos toinenkin. Eipä ollut järin jouluinen tunnelma kaikista koristeista ja raikaavista joululauluista huolimatta, sillä maassa ei ole enää lainkaan lunta ja räntää/vettä ripsii taivaalta lähes jatkuvasti. Kovin ikävää. No, itselläni tulee olemaan "musta" joulu joka tapauksessa, joten asia ei itseäni nii järin haittaa.

Kämpille päästyäni piti hieman viimeistellä joitain lahjoista ja sitten pääsin viimein paketoimaan! Se on hauskaa, vaikka tekemäni paketit olivat enemmän tai vähemmän epämuodostuneita. : D Pahoittelen asiaa oi lahjojen saajat. Mutta eikös se niiden pakettien sisältö ole tärkeämpi? Toivotaan nyt ainakin.

Kävin Elisa Shopitissakin vinkumassa hitaasta ja toimimattomasta netistä ja nyt minulla onkin uusi nettitikku. Tänään tuo on ainakin toiminut välillä hurjan nopeasti! Jospa vanha tikkuni olikin vain vanha ja väsynyt. Tämä nuori ja ripeä on paljon kivempi. : )

Tiesittekö muuten, että pakkaaminen oli karsean stressaavaa tuohua? En tiedä yhtään mitä tulisi ottaa mukaan ja mitä ei. Matkalaukku pursuu tavaraa jo tässä vaiheessa! Ja minä kun luulin, että voisin ostaa Kanarialtakin jotain. Nyyh. Pitänee yrittää karsia huomenna.

Huomenna siirrynkin jo kotiin. Pääsen taas mökin tyl... kröhöm... rauhaan. No, otan tällä kertaa oman koneen mukaan niin saanpas ainakin tehtyä joitain hommia.

Ainii! Sanon jo tässä vaiheessa, että jouluaaton luukku tulee olemaan niin muikean mahtava, että kannattaa muistaa tsekata se. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti