Blog Design

tiistai 13. joulukuuta 2011

13. luukku

Se ois kuulkaa vissiin ollut Lucian päivä. En kylläkään nähnyt sellaisesta vilaustakaan koko päivänä. Miksei ammattikorkeissakin voi kiertää Lucia kynttilöineen laulamassa? : D Vähän jotain piristystä. Voisin itse jopa mennä kulkueeseen mukaan niin kuin yläasteella. Se oli kyllä aikamoista silloin... Piti sen kynttilän kanssa varoa, että syttyykö edellä kulkevan hiukset tai valuuko kuumaa streariinia näpeille. Oi kultaista nuoruutta.

Tänään sitä taas huomasi, että huppista keikkaa kohta on oikeasta neljä vuotta siitä kun tuli täysi-ikäiseksi ja kuusi siitä kun meni lukioon. Siis oikeesti! Minne tämä kaikki aika on taas kadonnut! Olen kohta ihan mummeli. Pitäisiköhän jo hankkia ekat ryppyvoiteet ja rollaattori pihaan parkkiin? Ehkäpä myös tekohampaat... Onkohan jotain kirjaa, josta voi opetella kiukkuisten kauppamummojen kieltä ja käyttäytymistä? Olisinpa ainakin valmistautunut ajoissa kyseisen lajin elintapoihin niin sulautuisin kivasti joukkoon.

 Tänään olin niin ylpeä, että kerrankin sain asioita hoidettua! Lähetin sen tilaustyön eteenpäin ja hain vielä sen passinkin! Poliisiasemalle on niin inhottavaa kyllä mennä kun aina joutuu siihen turvatarkastukseen... Kaikki vaatteet vain pois ja hihnalle. No ei ehkä ihan, mutta kuitenkin...

Tänään oli jäähallin porukoiden pikkujoulutkin. Tunnelma nyt oli vähän sellainen, mutta ainakin sai vatsan täyteen ilmasta ruokaa! Se on aina mukavaa.

Kello on juossut taas hirveää kyytiä ja pitäisi vielä ehtiä tekemään jos sun vaikka mitä! Ehkäpä siis lahjon teidät tällä viime talvisella videolla, joka on omistettu erityisesti tuplalukijallemme Jaanalle. :) pyörivä apina on siis Linda-tyttöseni.

1 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Paras avaamani luukku tähän mennessä hyvin tunnetusta syystä - Linda ja Killer ovat niiin ihania mussukoita! (En saa tähänkään syntymään sitä sydämen kuvaa, vaikka kävin lunttaamassa ohjeet jostain sivulta.)
Kiitos saamastani erityishuomiosta. Näytin videon senioripandalle myös.
Linda on siisti tyttö. Kirjoittajan eläintuntemus huolestuttaa, samoin mummous ;)

Lämmössä se kankeus karisee, hah :)

Lähetä kommentti